هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

هراز یک‌طرفه شد

رییس پلیس راه شرق استان تهران از یکطرفه شدن محور هراز از رودهن به آمل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی از یکطرفه شدن محور هراز از رودهن به آمل خبر داد و اظهار داشت: تردد از آب اسک به سمت رودهن نیز از ساعت ۱۷ یکطرفه خواهد شد که این ممنوعیت تردد تا ساعت ۲۴ بامداد شنبه ادامه خواهد داشت.

 

محبی در خصوص ترافیک محورهای مواصلاتی شرق استان تهران بیان داشت: تردد وسایل نقلیه از محورهای شرق استان تهران نیمه سنگین و پرحجم در جریان است.

 

وی با اشاره به اینکه مسافران زمان تردد خود را مدیریت نمایند افزود: بارش برف شدید در محور هراز گزارش می‌شود که از همه مسافران می‌خواهیم به تجهیزات زمستانی مجهز باشند.

 

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران در پایان ابراز داشت: هموطنان با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، پرهیز از عجله و شتاب، رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودروهای جلویی، عدم ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت، سبقت و انحراف به چپ، استراحت کافی قبل و در حین مسافرت و همچنین رعایت حقوق شهروندی، سفری ایمن و بدون خطر را برای خود و دیگر هم وطنان ما رقم بزنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار